De restaurants

Wij werken samen met top restaurants om jou de beste wijn spijs ervaring te geven. Bekijk ze hieronder en schrijf je in.

UTRECHT

Podium onder de Dom

Winnaars van de Copa de Jerez! Om met een spannend, boeiend maar vrij onbekend product als sherry deze internationale wedstrijd te winnen moet je van goede huizen komen. Als chef-kok bij het tv programma binneste buiten is het motto van Leon ‘Eenvoudig is al complex genoeg’. Dit was ook het thema bij de beroemde wedstrijd Coap de Jerez 2017 waar dit duo met de eer ging strijken. Leer van deze meesters en schrijf je in voor de eerstvolgende cursus!

Wanneer?

03 en 17 februari 2018

Prijs

€ 235,- p.p.

[unex_ce_button id="content_j7wne6rvd,column_content_9m7joqu7t" button_text_color="#f2f2f2" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#b2936d" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#b2936d" button_border_radius="6px" button_text_hover_color="#f2f2f2" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#7a644c" button_border_hover_color="#7a644c" button_link="http://wy-wyn.nl/inschrijven/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]INSCHRIJVEN[/ce_button]

DEN BOSCH

Sense

"Met onze passie voor wijn zijn we altijd op zoek naar iets anders, iets bijzonders, eigenzinnigs. Dat past goed bij het concept van Sense Restaurant. Passend én verrassend, dat zijn de kenmerken van een goed wijnarrangement." Met dit motto als thema leer je de kneepjes rechtstreeks in het Bourgondische hart van Nederland.

Wanneer?

20 februari en 06 maart 2018
03 en 17 maart 2018

Prijs

€ 235,- p.p.

[unex_ce_button id="content_k4b2mlc0s,column_content_9m7joqu7t" button_text_color="#f2f2f2" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#b2936d" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#b2936d" button_border_radius="6px" button_text_hover_color="#f2f2f2" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#7a644c" button_border_hover_color="#7a644c" button_link="http://wy-wyn.nl/inschrijven/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]INSCHRIJVEN[/ce_button]

HEELSUM

De Kromme Dissel

Sommelier Ronnie Brouwer past dagelijks de finesses van het vak toe om het de gasten aan niets te laten ontbreken. De wijnen die geschonken worden, zijn met zorg geselecteerd om een spannende en harmonieuze combinatie te maken met de gerechten van chef-kok Tonny Berentsen . Vanuit een klassieke Franse basis worden de gerechten gezamenlijk gecreëerd en bereidt met precisie en gevoel. Liefde, creativiteit en vakbekwaamheid zijn hierin de basisingrediënten. Leren in het oudste sterren restaurant van Nederland is al een ervaring op zich!

Wanneer?

14 en 21 november 2018

Prijs

€ 235,- p.p.

[unex_ce_button id="content_739bggc0a,column_content_9m7joqu7t" button_text_color="#f2f2f2" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#b2936d" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#b2936d" button_border_radius="6px" button_text_hover_color="#f2f2f2" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#7a644c" button_border_hover_color="#7a644c" button_link="http://wy-wyn.nl/inschrijven/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]INSCHRIJVEN[/ce_button]